Casa ta

departe de casă

Termeni si conditii

Pensiunea LA CASSA este administrata de SC ORIAC SRL, cu sediul in Viseu de Sus - Maramures, strada Ghe. Doja nr. 6, avand J24/510/2000 si CUI RO13287059. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor şi conditiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenţie a acestora. Pensiunea LA CASSA îşi asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor şi conditiilor de ultilizare, şi implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea şi reprezintă înţelegerea dintre părţi.

Relatia dintre părti este guvernată de următoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protecţia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comerţul electronic

Pensiunea LA CASSA garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.la-cassa.ro şi nu îi conferă dreptul de a descarca sau de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.

Întregul conţinut al site-ului www.la-cassa.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea Pensiunea LA CASSA şi a furnizorilor săi şi este apărat de Legea pentru protecţia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul Pensiunea LA CASSA, a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

Domeniul la-cassa.ro este deţinut de către Pensiunea LA CASSA. Utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor şi emblemelor, în formă directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, căutare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă şi se pedepseşte conform legii.

Contactează-ne

Te-a convins oferta noastră? Intră în contact cu noi pentru a pune la punct detaliile sejurului tău.

localizare

Ghe. Doja 6, Vișeu de Sus, MM

Telefon

+40 749 997.939, +40 755 151.800